00385 23 383 738 info@sangulin.hr Svaki dan 09:00h-17:00

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Rezervacije i plaćanje:

Upiti i rezervacije izleta primaju se elektroničkim putem, pismeno ili osobno u poslovnici agencije. Prilikom izvršene rezervacije gost u cijelosti prihvaća ove Opće uvjete pružanja usluge izleta. Drugim riječima sve što je navedeno u ovim Općim uvjetima postaje pravna obveza kako za gosta, tako i za agenciju. Agencija stavlja na raspolaganje gostu sve relevantne informacije u svezi s putovanjem, te mu nudi paket putnog osiguranja i osiguranje od otkaza. Prilikom rezervacije gost je obvezan dati podatke koje od njega zahtjeva proces rezervacije. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju ovisno o odabranom načinu plaćanja. Ostatak iznosa plaća se na dan polaska na izlet u agenciji. Gost je upoznat s načinom plaćanja prilikom potvrde rezervacije.

Pravo agencije na promjene i otkaz

Agencija može promijeniti ili otkazati rezervirani izlet ako prije ili za vrijeme trajanja izleta nastupe izvanredne okolnosti koje se ne mogu izbjeći niti otkloniti. Rezervirani izlet može se zamijeniti samo uz odobrenje gosta i to izletom iste ili više kategorije i po cijeni izleta po kojoj je gost potvrdio rezervaciju. Ukoliko agencija nije u mogućnosti ponuditi zamjenu, agencija zadržava pravo otkaza rezervacije uz prethodnu obavijest gostu najmanje 3 dana prije početka korištenja usluge, te jamči povrat cjelokupnog uplaćenog iznosa. Ukoliko nije u mogućnosti ponuditi zamjenu na dan početka korištenja usluge, agencija će se truditi gostu pružiti informaciju o izletima koji nisu u ponudi agencije i jamči povrat kompletnog uplaćenog iznosa.

Pravo gosta na promjene i otkaz

Ukoliko gost želi promijeniti ili otkazati rezervaciju nakon uplate akontacije, mora to učiniti pismeno (e-mailom, poštom ili faksom). U promjenu spada promjena broja osoba ili datuma početka i/ili završetka korištenja usluge najkasnije 3 dana prije početka korištenja usluge. U slučaju da promjena rezervacije nije moguća i gost iz tog razloga odustane od rezervacije, primjenjuju se dolje navedeni uvjeti otkaza rezervacije. Dužnost agencije je brinuti se o provedbi usluga, a također i o izboru pružatelja usluga, brinuti o pravima i interesima gosta sukladno dobrim običajima u turizmu. Agencija izvršava sve navedene obveze u potpunosti i na opisani način, osim u izvanrednim okolnostima.

Šangulin tours d.o.o.